Wij zijn wild!
Wie ben jij?

(Deze gegevens worden nergens opgeslagen, we zijn gewoon nieuwsgierig)

Viking Buitenleven

Het ultieme buitenleven thuisbezorgd

Development webshop


BURO WILD MEETS Viking Buitenleven

Vikings & Wild


Deze toffe klant levert het ultieme buitenleven waar je maar wilt. Met de houtproducten welke zij verkopen én de naam Viking buitenleven kun je eigenlijk wel bedenken dat deze klant perfect past bij Wild. Waar we een aantal jaar geleden gestart zijn met het bouwen van een stoere, passende website en -shop hebben we inmiddels een flinke doorontwikkeling mogen doen. In de shop kan de klant zelf de producten samenstellen, op maat en precies naar wens.

Vanzelfsprekend zit er een betaalmodule in en kan de klant zelf in de achterzijde van site en shop aanpassingen maken, indien nodig.

 

Check de webshop

Be social


Voor social media hebben wij de voordelen van een contentkalender laten zien, beelden en teksten uitgewerkt en dit volgens planning live gezet. Door transparant te zijn in onze communicatie hebben wij de klant laten zien hoe dit werkt, waardoor zij dit voortaan zelf in kunnen zetten. Misschien niet commercieel, maar wel passend bij Wild.


Onderstreep wat jou uniek maakt en wees TROTS.

"Let's stay social."

Print

Wij laten je zien hoe het óók kan; wees opvallend, wees anders, maar blijf jezelf!

Viking offline


Ook voor deze klant doen wij veel meer dan alleen online. Zo mochten wij de fotografie voor onze rekening nemen en verzorgen we met regelmaat het nodige drukwerk. Wij doen niet alleen de opmaak van brochures, banners, kaartjes, flyers en ga zo nog maar even door… Wij regelen, indien gewenst, ook het drukwerk voor je.

Oh, en wil je nog wat extra opvallen? Dan maken we een trailerzeil voor je op en schitter je ook on the road.


Wij laten je zien hoe het óók kan; wees opvallend, wees anders, maar blijf jezelf!

Wat vond je van deze case ?

Samen openen we de jacht naar jouw online succes!

info@burowild.nl
 
0544 - 700 201