Wij zijn wild!
Wie ben jij?

(Deze gegevens worden nergens opgeslagen, we zijn gewoon nieuwsgierig)

Inspiratie
sessie.

Tijdens een inspiratiesessie gaan we op jacht naar de drijfveren van jouw organisatie. Samen vullen we het WILD Brand Canvas in. We halen je merkverhaal op uit jouw organisatie en kijken waar het onderscheidende vermogen ligt t.o.v. de concurrentie. Benieuwd? Wij ook!

Boek een Inspiratiesessie in onze jachthut!

INSPIRATIE IS DE BRON VAN CREATIVITEIT

Voordat we voor jou aan de slag gaan, plannen we graag een inspiratiesessie in. Enkele sleutelfiguren uit jouw organisatie en onze merkjagers storten zich hierbij volledig op jouw merk. Dit begint natuurlijk altijd met de uitvraag. Waarom zitten we bij elkaar? En wat willen we bereiken? Door dit af te bakenen kunnen we bepalen welke tools we tijdens de inspiratiesessie in kunnen zetten. We willen natuurlijk aan het eind van de sessie volop inspiratie hebben opgedaan voor de vervolgstappen. Want voor ons geldt: inspiratie is de bron van creativiteit!

 

Op jacht naar de drijfveren van jouw organisatie

Tijdens de inspiratiesessie maken we gebruik van het WILD Brand Canvas. Dit is een strategisch model waarbij we de focus leggen op onderwerpen als merkidentiteit, concurrentie, organisatiedoelstellingen, doelgroepen, onderscheidend vermogen en kernwaarden.

 

De jachthut

Onze jachthut is een plek voor mooie verhalen. Voor de jacht wordt het terrein afgebakend en de strategie uitgewerkt. Na de jacht wordt er geanalyseerd en gevierd.

 

Vraag een inspiratiesessie aan

Een greep uit onze SuccesverhalenWSi Techniek

D├ę partner in techniek

Doorontwikkeling huisstijl & website

Kaasboerderij Weenink

Say cheese

Maatwerk website met geïntegreerde shop

Wild enthousiast geworden ?

Schuif eens aan in onze jachthut

Plan een afspraak