Wij zijn wild!
Wie ben jij?

(Deze gegevens worden nergens opgeslagen, we zijn gewoon nieuwsgierig)

Merk
positionering.

Onze merkjagers bijten zich graag vast in jouw positioneringsvraagstuk. Hoe we dit doen? Vooral door eerst informatie op te halen, zowel intern als extern. Dit kan door gesprekken te voeren met klanten, een concurrentieanalyse uit te voeren, interviews te houden met medewerker. We hebben meerdere manieren ontwikkeld om tot de kern te komen. Geen strategische heidesessies, maar snel tot de essentie komen. En natuurlijk met een gezonde dosis Achterhoekse nuchterheid!

Een merkpositionering waarop gebouwd kan worden

Een sterke merkpositionering zorgt voor voor onderscheidend vermogen van het merk ten opzichte van concurrenten en voor een betere aansluiting bij de behoeftes van klanten. Daarnaast geeft het richting aan de organisatie. Onze merkjagers bijten zich graag vast in jouw positioneringsvraagstuk.

Het woord zegt het eigenlijk al. Wat is de positie van jouw merk in de hoofden van de doelgroep ten opzichte van jouw concurrenten? Dit is altijd gebaseerd op de visie, missie en kernwaarden van het merk en in welke mate je dit reeds naar buiten hebt gebracht. Samen met de merkjagers van Wild bekijken we wat de positie op dit moment is en hoe we deze kunnen optimaliseren.

Wij hebben een succesvolle methode ontwikkeld om een merk te laden. Natuurlijk maken we logo’s, en ja we ontwikkelen vette websites die we lanceren door middel van een campagne. Maar een goed merk begint eerst bij laden en richten.

 

Aan de slag met merkpositionering

Een greep uit onze SuccesverhalenRouwhorst Taken

Maatwerk service
voor maatwerk
meubelen

Doorontwikkeling huisstijl & website

In Person

we can work it out!

Social media campagne & more

Wild enthousiast geworden ?

Schuif eens aan in onze jachthut

Plan een afspraak