Wij zijn wild!
Wie ben jij?

(Deze gegevens worden nergens opgeslagen, we zijn gewoon nieuwsgierig)

Online
marketing.

Online goed vindbaar zijn en op het juiste moment je doelgroep bereiken. Klinkt logisch, maar het lijkt makkelijker dan het is. Er komt veel kijken bij het inzetten van online marketing. Onze merkjagers helpen graag om jouw merk digitaal goed in beeld te brengen.

Say cheese!

Laat jouw merk online groeien

Online marketing is een heel breed begrip. Feitelijk omvat het alle online activiteiten die jouw bedrijf zichtbaar maken. Dit kan door SEO, SEA, social media advertising, e-mail marketing, display bannering, etc. Onze online merkjagers hebben de kennis en tools in huis om jouw online zichtbaarheid te optimaliseren. We koppelen doelen aan de activiteiten en bakenen het jachtgebied af. Samen analyseren we de interactie en sturen bij waar nodig.

 

SEO

Wil je dat jouw organisatie online beter organisch gevonden wordt? Dan is het belangrijk om hier rekening mee te houden in je website, zowel qua techniek als qua inhoud. Onze developers weten hier alles van. Samen bepalen we de juiste zoekwoorden en kijken of er speciale landingspages ingericht moeten worden voor specifieke producten of diensten. We  kijken of we de website technisch kunnen optimaliseren.

Er is echter wel een ‘maar’ als het gaat om vindbaarheid. Concurrenten zitten ook niet stil en op populaire zoekwoorden is veel concurrentie. Er spelen veel zaken mee die de vindbaarheid van een website be├»nvloeden waar we geen grip op hebben. Organisch gevonden worden is dan ook een weg van de lange adem. Maar wel eentje die zeer belangrijk is binnen online marketing.

 

SEA

Om je website een extra boost te geven, kun je ook adverteren op specifieke zoektermen. Dit heet Search Engine Advertising (SEA). Wij weten hoe je een effectieve Google Ads-campagne kunt opzetten, zodat jouw website op de juiste momenten bovenaan komt te staan. Samen bepalen we het budget en de duur van de campagne. We stellen conversiedoelen in, die het meten van de campagne mogelijk maken. Zo weet je precies wat iedere euro in de campagne uiteindelijk heeft opgeleverd. Wel zo handig!

 

Social media advertising

Online zichtbaar zijn op de plekken waar jouw doelgroep actief is? Dan kan een goede social media strategie natuurlijk niet ontbreken! We verzorgen het ontwerp en de content creatie voor je social media advertising en plannen deze direct voor je in. Samen bepalen we het budget en de target groups voor de gesponsorde berichten en maken alles meetbaar door conversies in te stellen. We plaatsen natuurlijk niets zomaar of zonder jouw goedkeuring. Samen vergroten we de online impact van jouw organisatie en zorgen we voor meer zichtbaarheid. Zo helpen we om jouw online doelstelling te realiseren.

 

Start met online marketing

Een greep uit onze SuccesverhalenKaasboerderij Weenink

Say cheese

Maatwerk website met geïntegreerde shop

AMI Kappers

Lekker in je haar

Ontwikkeling creatief concept

Wild enthousiast geworden ?

Schuif eens aan in onze jachthut

Plan een afspraak