Wij zijn wild!
Wie ben jij?

(Deze gegevens worden nergens opgeslagen, we zijn gewoon nieuwsgierig)

Wij zoeken merkjagers!

Werken bij
buro WILD


Op zoek naar een wilde uitdaging? Team wild groeit en daarom hebben wij ruimte in ons team voor nieuwe merkjagers!

Hoe wild ben jij?

Geef een gil en laat van je horen!


Denk jij een toevoeging te kunnen zijn voor ons team? Laat dan van je horen. Wij zijn altijd nieuwsgierig naar jou en staan open voor kennismakingen. Natuurlijk kunnen we je niet verzekeren van een baan in ons team, maar hey… Niet geschoten is altijd mis. Dat geldt voor jou en voor ons. Dus check de vacatures. Staat er geen passende vacature tussen voor je, maar denk je wel net zo Wild te zijn als wij? Overtuig ons dan en stuur jouw open sollicitatie en motivatie naar marieke@burowild.nl

 


over ons

Wild nieuwsgierig geworden? Neem eens contact met ons op.

Waarom werken
bij wild?Aandacht voor jou

Werk je bij ons, dan ben jij part of the team. Wij houden ervan dat iedereen gelijk is. We kijken naar jouw wensen en kunde en zorgen zo voor de juiste plek voor jou. We sparren continue en dagen jou en onszelf uit om het beste uit jezelf te halen.

Eigen inbreng

We zijn benieuwd naar jouw ideeën en creativiteit. Kom vooral met iets nieuws! Laat je horen en vertel ons jouw mening en kijk op ons werk. Frisse wind is altijd goed. Ons creatieve brein heeft jou nodig!

Afwisseling

Hou jij wel van afwisseling, dan zit je helemaal op je plek bij ons! De diversiteit aan opdrachtgevers, groot en klein, en de veelzijdigheid in projecten en opdrachten zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is. Dynamisch en uitdagend.

Gezelligheid

Yep, daar houden we van en dat merk je. Niet alleen aan de goede sfeer op kantoor, maar ook aan de gezellige borrels welke meestal uit de hand lopen. Op sportief vlak dagen we elkaar graag uit. Ben je minder sportief? Dan promoveren we je tot topfan, waterzakdrager en EHBO ineen.

Made in de achterhoek

Achterhoekse mentaliteit


Vaak buj te bange! En daar is niks aan gelogen. Een nuchtere kijk op zaken. Transparante en goede communicatie. Een ‘niet lullen, maar poetsen’ houding. Deze kenmerken zorgen ervoor dat wij altijd de beste oplossingen hebben, de mooiste uitingen en tofste designs uit onze hoed toveren.

Hoe wild ben jij ?

Wij zoeken enthousiaste merkjagers

Check onze vacatures!