Wij zijn wild!
Wie ben jij?

(Deze gegevens worden nergens opgeslagen, we zijn gewoon nieuwsgierig)

Websites en webshops.

Een goede website sluit aan op je visuele identiteit, je doelgroep en op de kernwaarden van je organisatie. Het wekt vertrouwen op bij de bezoekers en is onderscheidend ten opzichte van de concurrentie. De website is vaak de eerste kennismaking met jouw organisatie en is daarom een essentieel onderdeel van je marketingcommunicatie mix.

Toe aan een wilde website

Site-structuur en UX design

Bezoekers moeten eenvoudig, snel en logisch de weg door je site vinden en volgen. Dat begint met solide user interface en een overzichtelijke site-structuur. Dit zorgt voor een optimale gebruikerservaring. Samen met jou bepalen we wat we gaan communiceren en hoe we dat gaan doen. We bepalen wat de belangrijkste pagina’s worden en waar de nadruk van die pagina’s op komt te liggen. Ook kijken we of we speciale landingspages moeten inrichten die het voor de bezoeker nog makkelijker kunnen maken. Wanneer de site-structuur gereed staat komt ons designteam in actie.

 

Webdesign

Weten wat we willen overbrengen is één ding. Het krachtig en visueel opbouwen is het volgende. Hier komen onze creatieve webdesigners om de hoek kijken. Het webdesign wordt per pagina uitgewerkt geeft een duidelijk beeld van het beoogde eindresultaat. In eerste instantie gebruiken we Adobe XD voor het prototype. Zo kan je gemakkelijk door jouw nieuwe website klikken om te zien of alles staat zoals je wilt, zonder dat we ook maar een minuut hoeven te coderen. Vervolgens zetten we dit design om naar een HTML versie van de gehele sitestructuur. We maken een website die volledig aansluit op jouw behoeften, maar ook op de behoeften van jouw doelgroep(en).

 

Webdevelopment

Nu kunnen onze developers doen waar ze goed in zijn. Het bouwen van solide websites die een optimale gebruikerservaring bieden op alle devices. We bouwen natuurlijk volgens de laatste technieken met een prettig open source, CMS (Content Management System), ‘WordPress’. Wij streven altijd naar een gebruiksvriendelijke website, waarbij jij zelf eenvoudig de content kunt beheren.

 

Ready to launch!

We ontwikkelen de website eerst lokaal op onze eigen server. Dit geeft ons de gelegenheid om de website goed te testen voor we ‘live’ gaan en kunnen we alles optimaliseren voor zoekmachines. Tevens geeft dit jou de gelegenheid om de website te vullen met tekst en beeld. Dit laatste kunnen we natuurlijk ook van je overnemen indien gewenst. Pas wanneer alles gereed staat en iedereen helemaal tevreden is, gaan we ‘live’.

 

Kan jouw website wel een upgrade of een nieuwe ‘look en feel’ gebruiken? Wij helpen je graag!

 

Start jouw websiteproject

Een greep uit onze SuccesverhalenAMI Kappers

Lekker in je haar

Ontwikkeling creatief concept

WSi Techniek

Dé partner in techniek

Doorontwikkeling huisstijl & website

Wild enthousiast geworden ?

Schuif eens aan in onze jachthut

Plan een afspraak