Wij zijn wild!
Wie ben jij?

(Deze gegevens worden nergens opgeslagen, we zijn gewoon nieuwsgierig)

Visuele identiteit.

Een duidelijke onderscheidende identiteit zorgt ervoor dat mensen zicht sterker verbonden voelen met jouw organisatie. Best belangrijk dus. We gaan graag samen aan de slag om de identiteit aan te laten sluiten bij het dna van je bedrijf. Dit kan een compleet nieuwe uitstraling zijn of een opfrisbeurt (restyling) van het bestaande. Van logo tot pay-off en van huisstijl tot vormentaal.

Mooie merken met een sterk imago

Een pakkende visuele identiteit

Een pakkende identiteit zorgt ervoor dat je als merk wordt herkend en de juiste doelgroep aantrekt. Het is het eerste wat ze van je zien. Het belangrijkste wapen hierbij is je logo. Dit beeldmerk heeft een belangrijke positie op al je huisstijldragers. Het logo gecombineerd met kleurgebruik en vormentaal bepaald de basis van je huisstijl. Samen bepalen we de richtlijnen en leggen dit vast in een ‘brandbook’. Zo zorgen we ervoor dat jouw merk consistent en krachtig naar buiten wordt gebracht. Onze designers staan klaar om de identiteit voor je uit te werken.

 

Visuele identiteit vs Merkidentiteit

Merkidentiteit, visuele identiteit, hoeveel identiteiten hebben we eigenlijk? Belangrijk om te weten is dat de identiteit een onderdeel is van de merkidentiteit. Bij merkidentiteit gaat het meer om positionering, missie en visie en onderscheidend vermogen. De identiteit is de vertaling hiervan naar het juiste beeld.

 

Laten we een mooi merk maken

Een greep uit onze SuccesverhalenAMI Kappers

Lekker in je haar

Ontwikkeling creatief concept

Rouwhorst Taken

Maatwerk service
voor maatwerk
meubelen

Doorontwikkeling huisstijl & website

Wild enthousiast geworden ?

Schuif eens aan in onze jachthut

Plan een afspraak