Ami kappers


Eind 2016 hebben wij een nieuw creatief concept bedacht voor AMI Kappers. Met dit creatieve concept zijn zij afgestapt van het high fashion imago en weten we de doelgroep aan te spreken. Realistische beelden en uitingen die je het juiste gevoel geven dat je bij de kapper wilt hebben. Vanaf dat moment hebben wij het geluk dat we creatief mogen meedenken met één van de grootste kappersketens van Nederland; AMI Kappers!

meer gemaakt werk

Magazine


En daar staat het eerste magazine in onze portfolio! 116 pagina’s tekst en vormgeving voor de AMI klant. Volledig verzorgd door Buro Wild. In goede samenspraak met de relatie en door goed te luisteren naar de wensen en eisen hebben wij een passend magazine gemaakt.

Folders


Wij ontwikkelen divers foldermateriaal voor onze klant AMI Kappers. Lokale folders voor de vestigingen, maar ook landelijke folders. Van de opmaak tot en met het drukwerk en het verzenden, wij verzorgen het complete traject.

Kortingskaartjes


Gepersonaliseerde kaartjes, kortingskaartjes en nog veel meer. Lokaal of landelijk? Wij verzorgen het voor onze klant.

Flyer


Flyermateriaal, Direct Mailings of Emailings. Wij maken de opmaak en verzorgen, waar nodig, ook het drukwerk en het verzenden. Indien gewenst volledig gepersonaliseerd.

Enthousiast geworden?

Trek eens aan de bel!


neem contact op!
Menu