Wij zijn wild!
Wie ben jij?

(Deze gegevens worden nergens opgeslagen, we zijn gewoon nieuwsgierig)

WSi Techniek

Dé partner in techniek

Doorontwikkeling huisstijl & website


Buro Wild meets WSI techniek

Technisch hoogstandje


Bijzonder. Niet alledaags. Samenwerken. Innoveren. Dat zijn slechts enkele kenmerken van WSi Techniek. Wel zijn het kenmerken die perfect aansluiten bij ons karakter. Geen wonder dat WSi Techniek de weg naar Wild vond. Samen doken we de jachthut in om te brainstormen over de doorontwikkeling van de huisstijl en het realiseren van een nieuwe website.
Door veel te vragen en nog beter te luisteren weten wij precies waar WSi voor staat, waar zij naartoe willen en hoe de markt waarin zij werken zich ontwikkelt. Dankzij deze brainstorms konden we samen de juiste strategie bepaald. Aan de hand van een helder stappenplan zijn we begonnen met de doorontwikkeling van de huisstijl, met het vizier gericht op herkenbaarheid.

Omdat techniek nooit stil staat, doet WSi dat ook niet. Design en development van zowel de huisstijl als de website bieden de mogelijkheid ook hier continue te kunnen blijven innoveren.

 

Check de website
visueel. professioneel.

Plan van aanpak? Hebben we. Doen we.


WSi Techniek werkt voor opdrachtgevers in de utiliteit, industrie, zorg en het onderwijs. Zij kiezen hierbij graag bijzondere en uitdagende projecten uit. Voor een groot aantal van deze projecten is het nodig een aanbesteding in te dienen. Zo krijgen alle geïnteresseerde bedrijven de kans om de opdracht uit te voeren. Logisch dat het voor WSi belangrijk is om niet alleen aan de uitvraag van de opdrachtgever te voldoen, maar om ook de aanbesteding in een mooi jasje te gieten. Voor elke aanbesteding maken wij een plan van aanpak op maat voor WSi.

Korte lijnen en een heldere communicatie zorgen er samen voor dat de puntjes op de (WS)i gezet worden, deadlines gehaald worden en dat een goed vormgegeven, helder en mooi plan van aanpak ingediend kan worden.

Op de juiste manier in beeld, voor zowel opdrachtgever als (potentiële) werknemer.

"Successen bereik je samen."

offline

Ontzorgen van A tot Z!

Online & Offline


Maar we doen meer voor deze klant en gaan geregeld ook voor ‘offline’ materiaal aan de slag. We nemen het design voor diverse uitingen voor onze rekening. Natuurlijk zorgen wij, indien gewenst, voor de volledige afhandeling en regelen wij het drukwerk.


Ontzorgen van A tot Z!

Wat vond je van deze case ?

Samen openen we de jacht naar jouw online succes!

info@burowild.nl
 
0544 - 700 201