Wij zijn wild!
Wie ben jij?

(Deze gegevens worden nergens opgeslagen, we zijn gewoon nieuwsgierig)

AMI Kappers

Lekker in je haar

Ontwikkeling creatief concept


Lekker in je strategie

AMI Kappers goes Wild


In 2017 leerde AMI Kappers Wild kennen. Uiteraard kenden wij AMI al. Met ruim 100 salons in heel Nederland kun je niet echt om ze heen. AMI zocht destijds een partner die hun merk een betere positionering kon geven. Beter passend bij AMI Kappers, herkenbaar en perfect aansluitend op de doelgroep. Die partner vonden ze bij Wild en zo begon onze reis met AMI Kappers.

Sindsdien zitten we in een ongoing proces waarbij constant wordt gekeken naar de bewegingen van de markt. Doorlopende brainstormsessies zorgen ervoor dat we de strategie en positionering van AMI up to date houden en op tijd kunnen schakelen. Voorafgaand aan elk nieuw jaar bepalen we de strategie, welke activatie campagnes en welke middelen we hiervoor in gaan zetten. Een helder en goed doordacht plan.

Development en Design staan dan ook nooit stil bij deze klant. We blijven doorontwikkelen. We brengen subtiele wijzigingen aan in de huisstijl waardoor AMI altijd on trend blijft.

Maar we doen meer

Van AMI tot Z


Natuurlijk zijn we blij met een klant als AMI Kappers! Want naast strategie, branding en positionering doen wij nog veel meer voor AMI. Zowel online als offline. We hebben een webshops ontwikkeld voor de kapsalons waarmee de salon zelf online en offline materiaal kan bestellen. Of het nu gaat om een flyer met activatie welke verspreid dient te worden, een jubileum dat gevierd wordt of een social media bericht. Alles kunnen zij rechtstreeks bij ons aanvragen. Zo waarborgen we dat de uitingen van elke salon afzonderlijk de juiste huisstijl en tone of voice heeft.

Samen met het hoofdkantoor zorgen wij er dagelijks voor dat AMI goed in beeld blijft, online en offline. Van brochures voor nieuwe medewerkers tot raamstickers voor de salon. Van lunchkaartjes voor trainingen tot hele magazines voor de klanten. Van blogs op de website tot social media uitingen… You name it, we do it!

'Samen brengen we AMI Kappers in beeld.'

"Damn, Wild makes you look good!"

Wat? Kan Wild dat ook?

'Start small, think big, learn fast.'

O ja, we maken ook nog een compleet magazine!


AMI brengt al jarenlang een eigen magazine uit, AMITalk. 2 x per jaar verschijnt dit magazine. Klanten kunnen deze kosteloos meenemen of lezen tijdens hun bezoek aan de salon. De vormgeving voor de AMITalk nemen wij al een aantal jaar voor onze rekening. Vanzelfsprekend met de nodige doorontwikkeling.
AMI stelde ons de vraag of en wat wij nog meer uit handen konden nemen bij dit project. Sinds 3 jaar doen wij niet alleen de vormgeving, maar nemen wij ook de hoofdredactie op ons. Wij zetten een bladindeling op, bedenken content, nemen interviews af en schrijven alle teksten van de AMITalk. Natuurlijk kunnen we dit alleen waarmaken dankzij de nauwe samenwerking met de medewerkers van het AMI Huis. Het vertrouwen dat wij hierbij krijgen is een compliment voor de jarenlange samenwerking.


'Start small, think big, learn fast.'

Wat vond je van deze case ?

Samen openen we de jacht naar jouw online succes!

info@burowild.nl
 
0544 - 700 201