image-1 image-2

Wij zijn wild!


Buro Wild is een fullservice marketing- en reclamebureau, gevestigd in Lichtenvoorde. Wij bedenken, creëren en ontwikkelen o.a. on- en offline concepten, websites, webshops en mobiele applicaties. WILD enthousiast en met veel passie storten wij ons op ons werk om jou zo goed mogelijk in beeld te brengen. Altijd met de focus op jouw onderneming en behoeftes, om zo doelstellingen te halen.

Waar komt onze ervaring vandaan?

2007

2010

In 2010 wordt de stap genomen om fulltime zelfstandig aan de slag te gaan. De nadruk ligt in deze tijd vooral op offline communicatie. Vooral het ontwikkelen van huisstijlen en logo’s, het ontwerpen van folders en het opmaken van advertenties vallen onder de dagelijkse werkzaamheden.

2012

2014

We voelden ons al wild, maar vanaf nu noemen we onszelf ook zo. Door de verschuiving naar online projecten gaan we een intensieve samenwerking aan met Marcel voor wegontwikkeling. Ook Jette komt het team versterken. Zij houdt zich vooral bezig met teksten en internetmarketing.

2015

2017

Een nieuw jaar, een nieuwe start! De toenemende vraag en diversiteit van de projecten, zowel online als offline, hebben ervoor gezorgd dat we gaan uitbreiden. Thijs & Marieke laten Buro WILD als v.o.f. verder gaan. Het wordt steeds drukker en Thomas Roesink komt het team versterken. Het kantoor aan de Mercatorstraat is hiermee te klein en wij zijn inmiddels verhuisd naar de Broekboomstraat 5 in Lichtenvoorde.

Meet the team
GEVESTIGD IN

Lichtenvoorde


Zowel Thijs als Marieke zijn geboren en getogen in Lichtenvoorde. Beide hebben nooit overwogen om elders te gaan wonen, kortom: echte Keien! Vanzelfsprekend dat Buro Wild ook gevestigd is in Lichtenvoorde, sinds januari 2017 zelfs in hartje centrum. Uiteraard willen we projecten door heel Nederland uitvoeren, maar dan wel met onze ‘Achterhoekse’ , nuchtere mentaliteit; Zeg wat je doet en doen wat je zegt!

Ben je in de buurt? Kom dan eens bij ons binnen voor een kop koffie en inspiratie!

Menu